|
Het voorgerecht
Na de vis-bouillonkrabschaal met en groenten, geserveerd in een Japanse thečpotje kwam de lekkere
sashimi van Toro-tonijn, dorade royal, Schots zalm en zoet-garnaal. Heerlijk < [meer]
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:30
Gemaakt op: 2016-04-22 20:38:09
|
|
|
|
|
In "EN" Amsterdam
- • Witte asperge met truffle-Miso
[meer]
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:29
Gemaakt op: 2016-04-22 19:52:25
|
|
|
Jammer, het restaurant is gesloten (maart 2017)
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:48:35
Gemaakt op: 2016-02-17 15:03:50
|
|
|
|
|
[Sortering op volgnummer] [Sortering datum toevoeging] [Sortering datum gefotografeerd] [Alle Foto's]
|