|
Het voorgerecht
Toegevoegd op: 2017-04-26 13:11:49
Gemaakt op: 2016-02-17 13:56:38
|
|
|
|
|
Het hoofdgerecht
Toegevoegd op: 2017-04-26 13:11:53
Gemaakt op: 2016-02-17 14:27:29
|
|
|
Met de koffie
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:48:34
Gemaakt op: 2016-02-17 15:03:13
|
|
|
|
|
Jammer, het restaurant is gesloten (maart 2017)
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:48:35
Gemaakt op: 2016-02-17 15:03:50
|
|
|
In "EN" Amsterdam
- • Witte asperge met truffle-Miso
[meer]
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:29
Gemaakt op: 2016-04-22 19:52:25
|
|
|
|
|
Het voorgerecht
Na de vis-bouillonkrabschaal met en groenten, geserveerd in een Japanse thečpotje kwam de lekkere
sashimi van Toro-tonijn, dorade royal, Schots zalm en zoet-garnaal. Heerlijk < [meer]
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:30
Gemaakt op: 2016-04-22 20:38:09
|
|
|
WAGYU-BEEF Van geaaide koe. Ongelooflijk lekker. Wat ben ik bofkont
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:32
Gemaakt op: 2016-04-22 21:11:01
|
|
|
|
|
Zalig...
WAGYU-beef as main course [meer]
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:33
Gemaakt op: 2016-04-22 21:11:14
|
|
|
Gouden afsluiter
Sojabonenpoedermousse, groene thee roomijs en seizoens fruits
Toegevoegd op: 2017-04-26 14:57:35
Gemaakt op: 2016-04-22 21:42:40
|
|
|
|
|