SeniorenNet - Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid
Waar vandaan: Foto albums > Help > Foto's die ik privé hou, kan een vrijwilliger of medewerker van SeniorenNet die inzien?

Foto's die ik privé hou, kan een vrijwilliger of medewerker van SeniorenNet die inzien?

Geen enkele vrijwilliger, mentor, administrator, chatmaster, moderator of zelfs de adviescommissie van SeniorenNet kan geen enkele foto inzien die u als privé hebt aangeduid in de instellingen. Bovendien kunnen de vaste medewerkers van SeniorenNet (of partners) ook deze foto's niet inkijken.

Er is een enkele uitzondering op enkele zeer specifieke technici die eventueel rechtstreeks toegang hebben tot de servers en de harde schijven. Het is echter zo dat zij extreem betrouwbaar zijn en zich absoluut niet met dergelijke zaken bezighouden. Zij kunnen er echter eventueel wel aan indien er problemen zijn om bijvoorbeeld een (lokaal) technisch probleem op te lossen. Indien SeniorenNet vanuit politie of gerecht een vordering krijgt om bepaalde foto's (na bvb. een klacht) door te geven zal dit ook gebeuren indien mogelijk.

Samengevat mag u dus gerust zijn dat privé foto's niet ingekeken kunnen worden, ook niet door vrijwilligers of normale medewerkers van SeniorenNet. Enkel uzelf en eventuele toegelaten vrienden/familie kunnen ze bekijken.