SeniorenNet - Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid
Waar vandaan: Foto albums > Help > Ik voeg foto's op volle kwaliteit toe, maar ik zie ze maar op lage kwaliteit in mijn album?

Ik voeg foto's op volle kwaliteit toe, maar ik zie ze maar op lage kwaliteit in mijn album?

Het is mogelijk om foto's toe te voegen aan de fotoalbums op hoge kwaliteit. Je krijgt ze echter standaard maar te zien op een kleiner formaat. Het is echter wel zo dat de volledige originele foto nog bewaard blijft en u deze, net als andere bezoekers, toch de volledige kwaliteit terug kan downloaden.

Het downloaden van de foto op volledige originele kwaliteit doet u door in uw album op de foto te klikken, of in de rechtse kolom bij functies op "Download deze foto" te klikken. Daarna kan u kiezen voor het gewenste formaat, of gewoon de originele resolutie.

De reden dat foto's niet standaard in uw album op de totale grootte verschijnen is voor de snelheid. Foto's zijn al gemakkelijk meerdere MB's groot. Het bekijken van de foto's in uw album zou dan extreem traag gaan. Tientallen seconden wachten voordat een pagina ingeladen is, en dit pagina per pagina opnieuw, zou niet aangenaam werken zijn. Daarom verkleint SeniorenNet uw foto's naar een kleiner formaat. Deze foto's zijn voldoende klein zodat de foto er op een fractie van een seconden op staat. Nu is het wél aangenaam om te bladeren in het foto-album tegen een hoge snelheid.

En het blijft altijd mogelijk om de foto op hoge originele kwaliteit dus terug te downloaden.Neen! Toch niet!?
Indien u wel via "download deze foto" gaat, maar toch niet het origineel formaat kan kiezen, dan hebt u bij het toevoegen van uw foto's gekozen voor de optie om de foto's reeds te verkleinen. Foto's worden dan al een beetje verkleind waardoor het toevoegen (uploaden) van de foto's veel sneller kan. Wilt u echter de volledige kwaliteit achteraf terug kunnen downloaden, zorg er dan voor dat je die optie niet gebruikt bij het toevoegen (uploaden) van je foto's aan je album.