SeniorenNet - Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid
Waar vandaan: Foto albums > Help > Overzicht belangrijkste functionaliteiten

Overzicht belangrijkste functionaliteiten

Fotoalbum functie Volledig Nederlandstalig
Fotoalbum functie De fotoalbums zijn gratis. Er zijn geen verborgen kosten. Het is ook niet mogelijk om bij te betalen voor extra diensten, aangezien alle diensten gratis zijn.
Fotoalbum functie Je eigen foto's op het internet plaatsen
Fotoalbum functie Er zijn GEEN limieten. Je kan zoveel foto's plaatsen op het internet als je zelf wil. Of dit er nu 1, 10 of 10.000 zijn, dat maakt niet uit. Ook de bestandsgrootte speelt geen rol. Of je foto nu maar enkele kb groot is, of 30 MB per foto maakt niet uit. Ook de afmetingen van de foto's maken niet uit. Het is evengoed mogelijk een mini foto te uploaden als een foto ter grootte van een poster. Er zijn ook geen limieten op dataverkeer dat uw fotoalbum genereert of het aantal bezoekers dat het ontvangt.
Fotoalbum functie Geen beperking van tijd dat uw foto's online blijven staan.
Fotoalbum functie Eén gebruiker kan zoveel albums maken als gewenst. Er is geen limiet op het aantal albums per gebruiker. Er is geen limiet op het aantal foto's per album.
Fotoalbum functie Ondersteuning van JPEG, GIF, animated GIF, PNG, TIFF en BMP
Fotoalbum functie Zeer gebruiksvriendelijk. Wij starten bij de ontwikkeling van de gebruiker uit, en starten dan pas met de programmatuur. Heel anders dan de meeste andere software en websites. Gebruiksvriendelijkheid is dé rode draad bij de ontwikkeling van de fotoalbums.
Fotoalbum functie Registeren in minder dan 2 minuten. U hoeft slechts 6 kleine vragen in te vullen om van start te gaan. Ook registreren is zonder kosten.
Fotoalbum functie Je hebt geen technische kennis nodig om met de fotoalbums aan de slag te gaan.
Fotoalbum functie Voor wie het toch allemaal niet helemaal duidelijk is, zijn er zeer uitgebreide helpbestanden. Inclusief stap-voor-stap handleidingen geschreven door de bijzonder succesvolle auteur van de boeken "internet na 50", "veilig surfen na 50" en "computeren na 50".
Fotoalbum functie Mogelijk foto's strikt privé te houden. Mogelijkheid om foto's open te stellen aan zeer specifieke vrienden of familie. Enkel wie jij specifiek toegang geeft kan ze zien; de rest van de wereld niet.
Fotoalbum functie Mogelijk om foto's open te stellen voor iedereen. Hierdoor kunnen uw foto's gevonden worden door eender welke bezoeker en kunnen zij ook genieten van de prachtige foto's die je hebt gemaakt.
Fotoalbum functie Er is een blog (website) waarop het laatste nieuws van de foto-albums wordt gebracht, zodat je steeds op de hoogte bent.
Fotoalbum functie 24/24u, 7 dagen per week en 366 dagen per jaar monitoring van de foto-albums. Er is permanent een team dat klaarstaat om in te grijpen bij eventuele problemen en snel technische problemen op te lossen zodat er maximale betrouwbaarheid, maximale bereikbaarheid en werking is voor de fotoalbums.
Fotoalbum functie Toplijsten van de meest succesvolle foto-albums, recentste foto's, meest gewaardeerde foto's, recentste gebruikers,...
Fotoalbum functie Meedoen aan fotowedstrijden
Fotoalbum functie Indelen van album in categorieën
Fotoalbum functie Ondersteuning van de meest courante browsers en besturingssystemen. Dit is onder meer, maar daarom niet beperkt tot: Windows 95, 98, 2000, Me, XP en Windows Vista. Ook Mac, Apple en Linux zijn ondersteund. Browsers waarop de fotoalbums getest worden en dus zeker zouden op moeten werken: Internet Explorer 6, Internet Explorer 7, Internet Explorer 8, Firefox 2, Firefox 3, Google Chrome, Safari, Opera.
Fotoalbum functie Mogelijkheid bij vergeten paswoord om het opnieuw op te vragen
Fotoalbum functie Toevoegen van foto's kan zeer eenvoudig en snel via speciaal webprogramma. Gewoon foto's selecteren van je harde schijf en toevoegen.
Fotoalbum functie Mogelijkheid om foto per foto toe te voegen.
Fotoalbum functie Mogelijk om geluid bij een foto te plaatsen
Fotoalbum functie Mogelijk om een titel te plaatsen bij een foto
Fotoalbum functie Mogelijk om commentaar te plaatsen bij een foto. Je kan een onbeperkte lengte plaatsen aan tekst.
Fotoalbum functie Ook mogelijk om HTML te plaatsen bij een foto om extra functies of effecten toe te voegen
Fotoalbum functie Verschillende uitzichten/weergaves van het fotoalbum: miniatuur, micro, gallerij, gallerij + tekst; meestal al dan niet in een beperkt aantal foto's per pagina of alle foto's op één pagina.
Fotoalbum functie Opnieuw downloaden van foto's op volle resolutie
Fotoalbum functie Downloaden van foto op gewenste grootte. Onze server verkleint de foto's voor u, zodat u dat zelf niet meer moet doen in een programma
Fotoalbum functie Automatisch draaien van foto's naar juiste positie
Fotoalbum functie Mogelijk om handmatig een foto anders te draaien; mogelijkheid om grote hoeveelheid foto's tegelijk te draaien.
Fotoalbum functie Omzetten naar zwart/wit (grijswaarden); mogelijkheid om grote hoeveelheden foto's tegelijk om te zetten naar grijswaarden.
Fotoalbum functie EXIF gegevens blijven behouden. EXIF gegevens worden getoond bij foto. (EXIF gegevens = sluitertijd, datum foto genomen, diafragma,...)
Fotoalbum functie Elk album heeft een uniek adres, dat je zelf kan kiezen en eenvoudig te onthouden is
Fotoalbum functie Diashow album; waarbij deze ook kan worden gepauzeerd, snelheid kan worden ingesteld, naar een vorige/volgende foto kan worden gegaan,...
Fotoalbum functie Aanpassen album aan eigen wensen: kleuren aanpassen, achtergrond, lettertype, lettergrootte,...
Fotoalbum functie Mogelijk om vrije tekst (of HTML) toe te voegen boven- of onderaan fotoalbum
Fotoalbum functie Trefwoorden (keywords) kunnen ingegeven worden bij foto
Fotoalbum functie Er kan gezocht worden naar foto's
Fotoalbum functie Overzicht van foto's met zelfde trefwoord
Fotoalbum functie Eigen profielpagina waarop de gebruiker diverse eigen info kan op plaatsen
Fotoalbum functie Wissen van foto's of foto-album is mogelijk zelf te doen
Fotoalbum functie Wel/geen kader rond foto
Fotoalbum functie Een tekstje op een foto zetten
Fotoalbum functie Standaard een tekstje zetten op alle foto's van een album
Fotoalbum functie Functie "favoriete albums" met zelfgekozen albums waarbij men deze eenvoudiger kan opvolgen
Fotoalbum functie E-card versturen van eigen foto; waarbij de e-card volledig aan eigen wensen kan aangepast worden (titel, achtergrondkleur, tekstkleur, muziekje, ...)
Fotoalbum functie Elke foto heeft een unieke url. Elk album heeft ook een unieke url, die u zélf kunt kiezen.
Fotoalbum functie "Mail een vriend"-functie
Fotoalbum functie Gastenboek per album
Fotoalbum functie Bezoekers kunnen reacties plaatsen bij een foto
Fotoalbum functie Bezoekers kunnen een foto beoordelen (sterrensysteem: 1 tot 5 sterren)
Fotoalbum functie "Mijn selectie" waarbij foto's van eigen album of andere albums kunnen worden samengezet om verder te verwerken. Bvb. om in een nieuw album te zetten, om deze af te drukken, downloaden,...
Fotoalbum functie RSS voor elk fotoalbum en voor elke gebruiker
Fotoalbum functie Statistieken van gebruiker algemeen, per album en zelfs per foto.
Fotoalbum functie Mogelijkheid om specifieke gebruikers te bannen op één of meerdere (of standaard op alle) eigen fotoalbums
Fotoalbum functie Volgorde aanpassen van foto's in een album
Fotoalbum functie Teksten plaatsen in album, zodat bvb. in een diashow ook teksten kunnen geplaatst worden
Fotoalbum functie Toevoegen van foto's die reeds op internet staan (via een url toevoegen)
Fotoalbum functie Zoekmachine voor foto's van alle gebruikers samen (enkel de foto's die publiek toegankelijk zijn)
Fotoalbum functie Album is geoptimaliseerd om zo goed mogelijk gevonden te worden door zoekmachines als Google
Fotoalbum functie Eenvoudig bladeren door fotoalbums door functie volgende/vorige foto
Fotoalbum functie Gebruiker kan zelf berichten verwijderen bij de reacties op foto's of uit gastenboek
Fotoalbum functie Foto's toevoegen via e-mail; zodat je zeer mobiel bent en overal foto's kan toevoegen. Mogelijkheid om via e-mail zo ook de titel en extra info bij de foto's te plaatsen. Mogelijkheid om extra e-mail adressen toe te voegen om bvb. vrienden of familie dezelfde mogelijkheid te geven. Mogelijk om deze functie open te stellen waardoor iedereen die het e-mail adres kent vrij foto's mag toevoegen.
Fotoalbum functie Functie om in één keer alles uit een gastenboek te wissen of alle reacties in één keer te wissen
Fotoalbum functie Mogelijkheid om albums open te zetten, de zogenaamde "vrije albums". Hiermee kunnen ook de bezoekers foto's toevoegen aan je album. Mogelijk om te kiezen of deze rechtstreeks verschijnen, of dat je ze eerst nog wil goedkeuren. Mogelijk om deze functie enkel te geven aan vrienden of familie; of gewoon aan alle bezoekers.
Fotoalbum functie Inschakelen/uitschakelen van de functie dat bezoekers een reactie kunnen plaatsen, je een gastenboek hebt, bezoekers punten kunnen geven, bezoekers EXIF informatie kunnen zien, bezoekers je foto kunnen downloaden, je foto kunnen gebruiken in een e-card,...
Fotoalbum functie Printversie van fotopagina om gemakkelijk foto met extra informatie af te drukken
Fotoalbum functie Adres van album of gebruikersnaam is steeds te wijzigen.
Fotoalbum functie Overzicht van zelf verzonden e-cards
Fotoalbum functie Berichten versturen naar een gebruiker, en ook omgekeerd de mogelijkheid om berichten te ontvangen van andere gebruikers, zonder dat je e-mail adres doorgegeven wordt.
Fotoalbum functie Je eigen vrienden en familie organiseren. Mogelijkheid om per album specifiek bepaalde vrienden of familie juist wel, of juist niet toegang te geven waardoor 100% flexibiliteit mogelijk is.
Fotoalbum functie Eenvoudige teksteditor om met opmaak tekst bij een foto te plaatsen en zo eenvoudig HTML te genereren.
Fotoalbum functie Elke foto heeft een link (uniek internetadres) dat je kan gebruiken voor in een e-mail of voor op een website.
Fotoalbum functie Reservekopie maken en terug downloaden van volledig fotoalbum
Fotoalbum functie Onthouden van logingegevens zodat eenvoudig opnieuw ingelogd kan worden
Fotoalbum functie Speciaal fotografieforum waar mensen met elkaar kunnen communiceren over een gedeelde interesse en ook problemen kunnen voorleggen
Fotoalbum functie Ondersteuning voor de foto-albums. Gebruikers met problemen proberen we zo goed mogelijk te helpen; zonder kosten.
Fotoalbum functie SeniorenNet maakt maximaal reclame voor een fotoalbum indien het toegankelijk is voor iedereen; dit ondermeer in vermeldingen bij de categorieën, bij de toplijsten, recent toegevoegde foto's, zoekfunctie,...
Fotoalbum functie Je kan zelf de copyright tekst aanpassen bij foto's en zo bvb. aangeven dat een foto ook mag gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden, een foto vrij te gebruiken is, een foto te koop is, een foto juist niet mag gebruikt worden zonder toestemming,... (ook een vrije tekst op te geven)
Fotoalbum functie Inschakelen/uitschakelen van fotodetails en wel/niet zichtbaar maken van statistieken van aantal keren een foto werd gezien.
Fotoalbum functie Aanpassen META-tags van je fotoalbum (meta tag description, keywords en robots)
Fotoalbum functie Verwittigd worden indien bij een favoriet album nieuwe foto's werden toegevoegd
Fotoalbum functie Via e-mail verwittigd worden indien een gebruiker een bericht toevoegen in je gastenboek. Mogelijkheid om berichten in gastenboek enkel te laten verschijnen nadat je ze eerst goedgekeurd hebt.
Fotoalbum functie Vrienden/familie uitnodigen voor een afgesloten privé album, waarna ze eenvoudig je album kunnen bekijken via eenvoudige registratieprocedure.
Fotoalbum functie Diashow werkt voor een onbeperkt aantal foto's. Geen limieten op het aantal foto's die in een diashow kunnen!
Fotoalbum functie Diashow e-card versturen: je verstuurd één kaartje naar iemand, maar op de e-card komen meerdere foto's afwisselend zichtbaar. Voor de mensen die niet kunnen kiezen welke foto ze versturen!
Fotoalbum functie En jawel, nog méér! Bovendien blijft een team permanent werken om de albums nog te verbeteren, nog betrouwbaarder te maken en nog meer functies toe te voegen!