SeniorenNet - Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid
Waar vandaan: Foto albums > Help > De mogelijkheden van je album

De mogelijkheden van je album

Je album heeft verschillende mogelijkheden om de foto’s weer te geven.  Je kan deze linksboven vinden. Als je de pagina opent van je album, krijg je standaard de weergave “Miniatuur” te zien.  Dan zijn alle foto’s kleine vierkantjes.  Klik je op een foto, dan krijg je die in het groot te zien.

Maar je hebt nog diverse andere uitzichten.  Je hebt ook Micro. Dan zijn de foto’s nog kleiner en kan je dus heel veel foto’s tegelijk bekijken.  Handig om bepaalde foto’s te zoeken in een groot fotoalbum.  Tevens heb je nog de weergave Gallerij.  Dan worden de foto’s groter getoond, en bij “Gallerij + Tekst” heb je de foto’s samen met de geschreven tekst erbij.  

Wanneer je op een foto klikt, dan krijg je deze in het groot te zien.  Boven de foto komt de titel, en onder de foto komt de eventuele tekst.  In de rechtse kolom krijg je nog diverse informatie.  Hoeveel keer de foto werd gezien, hoeveel keren gedownload, enz.  maar ook informatie over de foto zelf.  Op welke datum werd deze gefotografeerd?  Met welke sluitertijd? 

Rechtsboven kan je bovendien eenvoudig het hele album bekijken.  Je krijgt steeds de “vorige foto” en “volgende foto” te zien, en zo kan je eenvoudig bladeren en het hele album bekijken. 

Het is bovendien ook nog mogelijk om te reageren op een foto.  Je kan een reactie plaatsen.  Dat kan zijn om bijvoorbeeld te zeggen dat de foto heel mooi is, maar bijvoorbeeld kan dit ook een tip zijn om de foto in de toekomst nog beter te maken.  Je kan dat doen door onder de foto op de link “Voeg zelf reactie toe! Klik hier!” te klikken, ofwel rechtsboven op het bruine figuurtje.